Temming TEAMWEAR
LOOK LIKE A TEAM, WORK LIKE A TEAM!

WERKKLEDING.

Vind jij het ook zo belangrijk dat je personeel er netjes uitziet en goed beschermt bijloopt.  Je eerste indruk qua kleding is natuurlijk erg belangrijk als visitekaartje van je bedrijf. Welk werk zij ook doen, kleding moet lekker zitten en natuurlijk er netjes uitzien. Wij werken met verschillende merken samen waardoor wij voor ieder beroep de kleding naar jouw wens  kunnen leveren.

Uiteraard moet dan ook bedrijfsnaam/logo goed zichtbaar zijn zodat het bedrijf een goede indruk achterlaat. Bij Temming kunnen we bedrijfskleding helemaal naar wens personaliseren, een mooie eigen kledinglijn is echt een visitekaartje voor jouw bedrijf. 

Wij bieden een breed assortiment van merken, zodat we naar de wensen en eisen van de klanten kunnen voldoen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je uiteraard helemaal adviseren zodat we naar tevredenheid een langdurige relatie kunnen opbouwen.

Werkkleding heb je voor verschillende branches en ook ieder bedrijf is anders, daarom komen wij graag vrijblijvend bij je langs om samen te kijken naar de wensen en eisen voor jouw bedrijf. Daarna maken wij een passende offerte en zullen wij zorgen dat je bedrijf er top bij komt te lopen.

Wij werken veel samen met de merken TRICORP, SANTINO, B&C  (Druk op de naam om de folder te bekijken) Maar kunnen ook de andere bekende werkkleding merken leveren.

 

Portfolio

werkkleding diverse
Werkkleding JJ Cleaning
Werkkleding Dani's Corner
Super deals


E-mailen
Bellen