Temming TEAMWEAR
LOOK LIKE A TEAM, WORK LIKE A TEAM!

BEDRUKKING

Temming Bedrukking, is een onderneming met vele jaren ervaring in het leveren van Teamwear en bedrukkingen. In ons verleden hebben wij ons bewezen een betrouwbare partner te zijn voor grote verenigingen in de regio Utrecht. Als voetbalspeciaalzaak toen waren wij erg gericht op voetbalverenigingen.

Verenigingen die wij vanuit dit verleden hebben geleverd zijn oa: sv Kampong voetbal, PVC voetbal, Sporting’70, DHSC en nog vele andere voetbalverenigingen in deze regio.

Nu ligt onze focus op het bedrukken en aankleding van teams, verenigingen en bedrijven. Hierdoor zullen wij ons netwerk steeds meer verruimen en kunnen wij alle kleding leveren die u wenst.


Wij bedrukken veel met Flex print maar waarom?

Flex is geschikt voor kleine aantallen bedrukkingen in één kleur.

Flex is een gladde folie die in vele te leveren is. Naast de standaard effen kleuren zijn er fluor-, metallic kleuren.

Drukken van rugnummers, namen initialen of teksten

Als je alleen tekst en of nummers gedrukt wilt hebben, dan kun je zelf kiezen welk lettertype je wilt. Uiteraard kunnen wij u met onze jarenlange ervaring wel op weg helpen met een mooi lettertype te kiezen. Wij zijn vrij uniek met onze Sublimatieprint. Dit is een druktechniek die onder hoge temperatuur de inkt van een drager in gas omgezet, de inkt wordt zo in het textiel geabsorbeerd. Hierdoor ontstaat de meest slijtvaste oplossing voor het bedrukken van sportkleding. Sublimatie is alleen mogelijk op wit en heel lichtgekleurd textiel van nylon, draclon, lycra of van minstens 80% polyester.

De voordelen van sublimatie op een rij

• Full colour bedrukking mogelijk

• Geschikt voor gedetailleerde ontwerpen

• Per stuk leverbaar

• Snelle afhandeling, korte levertijden

• Unieke ontwerpen d.m.v. watermerk in shirt.

• Mooi effect van b.v. kleurrijke foto’s op witte shirts

• Uitermate geschikt voor (ademende) sportkleding

 

                        

 


 

Ook bieden wij u ook de mogelijkheid om je eigen logo of tekst op uw eigen kleding te drukken, ook bieden wij full colour transfers en of zeefdruk mogelijkheden. Voor meer informatie neem contact op.

E-mailen
Bellen