Temming TEAMWEAR
LOOK LIKE A TEAM, WORK LIKE A TEAM!

Kentekenplaathouders.

Naamsbekendheid voor jouw autobedrijf! Dat kan bij ons op verschillende manieren zoals mooie werkkleding of het sponsoren van een sportvereniging in de buurt maar de makkelijkste en goedkoopste manier is bedrukte kentekenplaathouders. Op iedere auto plaats je een kentekenplaathouder en de hele regio is bekend met jouw gegevens. Mensen gaan de platen herkennen en zullen dan de volgende keer sneller jouw bedrijf gaan bezoeken.

Temming levert meerdere modellen kentekenplaathouders, mocht je een bepaalde soort zoeken neem dan contact op. Ons meest verkochte modellen zijn de Fast-Click en Fast-Click Reliëf. De normale Fast-Click kunnen wij met bedrukking leveren vanaf 100 stuks en de Fast-Click Reliëf vanaf 200 stuks.

Bedrukken kunnen wij in al de gewenste kleuren, geef ons de PMS kleur door en wij maken het in orde. Wij zullen uiteraard ook met je meedenken of het goed duidelijk is en zullen altijd een drukproef maken zodat je niet voor verassingen komt te staan. Meest verkochte kleuren zijn wit, grijs, zilver.

Mocht je interesse hebben mail ons dan of via het contactformulier. Wij zullen normaliter binnen 24 uur een reactie geven eventueel zelfs al met drukproef. Na akkoord drukproef kunnen wij de Fast-Click met bedrukking al leveren binnen 7 werkdagen. De Fast-Click Reliëf heeft ongeveer 3 weken levertijd.Portfolio

Fast-Click
Fast-Click Reliëf


Kwaliteit gegarandeerd!

Onze kentekenplaathouders zijn gemaakt van top kwaliteit!

Ook de bedrukking is strak en slijtvast!

Laagste prijsgarantie 

We bieden onze houders aan tegen de scherpste prijzen in de markt! 

Snelle levering

De gemiddelde levertijd is 1 tot 2 weken! 

Service en advies

Wij nemen kosteloos het ontwerp voor je uit handen en adviseren je met onze ervaring!

Niet goed, geld terug

Zijn de geleverde houders niet volgens afspraak geleverd, dan lossen we het op, of je krijgt je geld terug!

Gratis sample

Wil je de kwaliteit zien, sturen wij je gratis een sample op, of komen wij bij je langs. 

E-mailen
Bellen